Super Lucky Frog – duggregn av vinster!

NetEnt står bakom denna superfina slot som man mer än gärna spelar både en och två gånger! Att NetEnt skapar snygga slots är inte en nyhet, men vi tycker att det är lika viktigt att framhålla det varenda gång, för med NetEnt i bakgrunden så får vi verkligen slots när de är som bäst!


Casino
Bonus
Besök
Upp till 6000kr i bonus & 100 free spins utan insättning
Upp till 4000kr i bonus och 400 extra free spins
100% i bonus upp till 1000kr + 300 free spins
150% i bonus upp till 1500kr och 30 free spins
4.400kr i bonus och 10 free spins utan insättning
200% i bonus upp till 1000kr+ 50 free spins
100% upp till 1.000kr och 200 free spins
Upp till 1.000kr i bonus och 30 free spins

super lucky frog slotNu är det såklart inte så att det endast är en fin slot vi får med Super Lucky Frog, utan den är även fullmatad med progressiva jackpottar- hela 3 stycken för att vara exakt!

Den största av dessa tre jackpottar är naturligtvis den som kommer att betala ut mest till dig och ditt spelkonto, men även de två mindre jackpottarna ger ett bra klirr i kassan.

Temat är både vackert och underhållande och man tar sig fram i en sagolik värld bland alver, féer, bevingade grodor, nyckelpigor och vår absoluta favorit bland sagoväsen  – enhörningar!

Man får sig alltså en ordentlig snabbresa tillbaka till barndomen med denna slot och det är väldigt trevligt att befinna sig i denna vackra värld för en stund!

Om Super Lucky Frog

I Super Lucky Frog spelar man med 5 hjul, 3 rader och 25 insatslinjer, så det är en slot med en vanlig uppbyggnad. Man kan själv justera både insatslinje (1 – 4) och myntens värde (10 öre – 5 kronor), vilket ger en lägsta satsning per snurr på 10 öre och en högsta satsning per snurr på 500 kronor.

De tre jackpottarna som vi redan nämnt kallas just Super, Lucky och Froggy, så det är verkligen passande namn på jackpottarna i denna slot! Super är det jackpott som är störst och sedan följer Lucky samt den lilla Froggy.

Man kan spela som vanligt om man vill det, men man kan även välja att spela på autospel. Detsamma gäller ljudet, vilket man kan välja att ha på eller att inte ha på. Vi rekommenderar er dock att spela med ljud då det är väldigt trevligt och passande ljud som man bli glad av!

Symboler och funktioner

När man spelar Super Lucky Frog så möts man av alla de härliga sagolika varelser vi redan omnämnt, men man får också en vacker sagolik bakgrund som känns väldigt behaglig att spel med.

Spelets wildsymboler kommer i form av en alv med pilbåge och denna symbol fungerar som wildsymboler gör alltid. Den finns med andra ord där för att hjälpa dig till både fler och större vinster under tiden som du spelar.

Utöver att endast byta ut andra symboler för att du ska få större vinstchanser så är det även en vinstgivande symbol som ger dig vinster om du får minst 2 av symbolen längs en och samma vinstlinje.

Scattersymbolen, som ger dig freespins, kommer i form av en lite gullig fe. Det krävs att man får minst tre av denna symbol för att freespinsläget ska starta, men när man väl får tillräckligt många scatters så blir man mellan 10 – 30 freespins rikare!

Alla vinster man vinner i detta läge multipliceras med 3, s här kan man kamma hem en bra slant!

Jackpottarna och vägen dit

Som nämnt så är det hela tre progressiva jackpottar man har möjlighet att vinna i detta spel och det vill inte säga lite, det! För att ha chansen att vinna en av dessa jackpottar så krävs det att du får minst 3 bonussymboler.

I bonusspelet snurrar man på ett hjul och här är det bara att hoppas på att hjulen snurrar fram den största av de tre jackpottarna för då är det minsann inga småpengar man har att hämta!

Progressiv jackpott innebär ju att den ständigt ökar, så om man har tur att vinna när det är längesedan någon vann så kan man vinna väldigt mycket pengar. Inte illa med den typen av vinstchanser i en så gullig förpackning, eller hur?

Info om Super Lucky Frog

 • Spelleverantör: NetEnt (Net Entertainment)
 • Lansering: 2007
 • Hjul/Rader/Spellinjer: 5/3/25
 • Myntvärde: 10 öre – 5 kronor
 • Insatsnivåer: 1 – 4
 • Lägsta insats: 10 öre
 • Högsta insats: 500 kronor
 • Freespinsläge: Ja
 • Bonusspel: Ja
 • Progressiv Jackpot: Ja (3)
 • RTP: 93 %

Sammanfattning

Super Lucky Frog är så gullig och trevlig att spela så det räcker nästan med temat för att man ska bli nöjd. Att man har möjlighet att vinna en av tre härliga jackpottar gör såklart inte saken sämre, så vi har bara en sak att säga och det är att skynda på och testa denna trevliga slot så fort det bara går!